Типот избегал од упорната мечка на дрво

Дали избегал е прашање, затоа што и мечката нема баш намера да се откаже.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!