Типот не им се плаши на најголемите билдеришта на саемот

Треба да си навистина луд, за да се обидеш да ги испровоцираш овие луѓе.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.