Типот отишол на најјаката журка и не може да престане да се воодушевува

Вакво воодушевување не ќе да е само од музиката :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.