Типот прв пат гледа бонг и мисли дека треба да се напие

Којзнае колку време водата стоела внатре и што сѐ поминало низ неа.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.