Типот се размуабетил на телефон и сакаше да приседне на клупата во ресторанот

А клупата има прилично необичен дизајн. Повеќе личи на аквариум отколку на клупа :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.