Типот со расипана фантазија на брзина смисли финта како да си сними видео од разиграната девојка за домашната колекција

Телефонот „случјно“ му падна точно под нозете на девојката.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.