Типот видел на интернет финта со селотејп за чистење тврдокорни дамки од зимски јакни

На почеток трикот почна да му успева, но процесот одеше многу бавно, па реши да го забрза малку.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.