Тоа се тие очи на маж разочаран од животот

Колку и да е кажано на шега, боли и во главата ти се поставуваат милион прашања од типот: Од каде знае што може а што не може?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.