„Тоа требаше да бидам јас!“: Невеста се преплаши пред олтарот откако се појави „лудата поранешна девојка“

Кој е најголемиот кошмар на една венчавка? Стејси Овен најдобро го знае тоа. Откако започнал приемот на венчавката одеднаш во салта влетала жена во бел фустан со вел врескајќи: „Тоа требаше да бидам јас!“.

Стејси најпрвин секако се преплашила, но по неколку минути сфатила дека се работи за шега и сето тоа било организирано од нејзината најдобра пријателка и кума, затоа што невестата многу сакала „изненадувања“. Очигледно најтешко му падна на кутриот младоженец…

 

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.