Точно било дека пари во Германија се собирале на улица! Еве како талентираниот штипјанец Виктор Ангелов го прави тоа!

Случајните минувачи во градот Хајделберг имаат можност да уживаат во прекрасните интерпретации на светски хитови во изведба на маестро Виктор Ангелов од Штип.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.