„Токсик“ под тушот – многу јака изведба!

Девојката е навистина згодна, откачена и многу оригинална.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.