Том Круз, Силвестер Сталоне и Арнолд Шварценегер во заеднички филм (виц)

Стивен Спилберг ги повикал Том Круз, Силвестер Сталоне и Арнолд Шварценегер и им рекол.
– Шизици, ќе снимам филм за познатите европски композитори. Сакам да ве прашам кој која улога сака да ја игра.
Том Круз рекол:
– Јас ќе го играм Моцарт. Тој е млад, талентиран, исто како мене и јас ќе бидам најсоодветен за таа улога.
– Океј – рекол Споилберг. – А ти Рамбо, која улога ќе ја играш?
– Јас ќе го играм Бетовен. Не знам зошто, ама многу му лежи на срцето.
– Океј. Ти ќе бидеш Бетовен. А ти Арни? – Спилберг го прашал Арнолд Шварценегер.
Арни одговорил
– I’ll be Bach…