Топ 8 најглупи луѓе на планетата

Некои луѓе едноставно немаат капацитет да сфатат елементарна логика. Следуваат 8 смешни примери.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.