Топ дестинации за летото 2021, на кои што секој од нас може да отиде

Како што тргнала работата, вака некако ќе си го истераме и ова лето.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.