Топла репортажа од аргентинскиот град Мар дел Плата

Додека тука времето е такво какво што е, искомбинирано со загаден воздух, Аргентинците новата година ја започнуваат со сонце, плажа, дружба и температури над 30 степени. Ако не повеќе, барем да погледнеме како изгледа еден поинаков почеток на нова година.