Тортата му се чинеше толку сочна и убава се додека не го пронајде изненадувањето

Очигледно слаткарот ја меша работата со задоволство…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.