Тоше би бил горд: Прекрасна изведба на „За овој свет“, со дури три инструменти

Талентираниот Иван Божиновски направи преработка на познатата песна на Тоше, „За овој свет“. Нема што многу да се каже освен да ве оставиме да уживате во музиката.