Традиционалното одење по жар заврши малку хаотично

Си ги зема пријателите со себе.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!