Традиција е младоженецот на раце да си ја однесе невестата дома, но кога невестата ти е погабаритна, мора да се снаоѓаш

Оваа ни Двејн Џонсон не може да ја крене, но има решение :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.