Треба исклучителна храброст за да работиш како монтажер на клима уреди во Кина

Затоа што заштитата при работа е за слабаци, кои имаат време за трошење.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!