Трета светска војна (виц)

2045-та година. Трета светска војна. Русите го опколиле Берлин.
Пијан руски генерал вика на цел глас:
– Германец, предај се!!!
А во рововите група Арапи си шептат меѓу себе:
– И сега од каде да им најдеме Германец, па да им го предадеме?!