Три вида на женски гради (виц)

Зоки потпораснал, почнал да станува љубопитен и го прашува татко си:
– Тато, тато, колку видови на женски гради има?
– Три вида сине. Кога жената има 20 години, се сочни како дињи. На 30-40 се како круши, убави но малку свиснати. После 50-тата се како кромид.
– Зошто како кромид?
– Кога ќе ги видиш – плачеш бе сине!