Трик на трамболина од кој цел живот ќе те боли кичмата

Обично салто на трамболина, дечково реши да го зачини малку со поттурнување од ѕидот со нога. Резултатот болеше.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!