Трик со гајби нема среќен крај

А таман мислеше ќе го крунисаат за кралот на гајбите.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!