Трик удари во билјард, кои се толку мајсторски што ве тераат да се прашувате да не се некаква видео монтажа

За волја на вистината, ваквите видеа се снимаат по многу пати, сѐ додека трикот не успее, но оди направи барем еден од овие трикови од колку сакаш обиди.