Трикот со правење пена на пивото го разбуди инстинктот кај плавушата

Штом ја виде пента, искуството си го направи своето и веднаш знаеше што треба да прави :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.