Трка на двајца пијани, но сопките се дозволени!

Трката излезе пожестока и посмешна отколку што се очекуваше.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.