Тројца Бугари на моторче

Да не знаеш што е посмешно, паѓањето на семафор или јазикот :).

Благодарност до Петар Јовановски

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.