Тројцата пијани другари го носат дома четвртиот, кој се онесвестил од пиење

Да погледнеме како помина оваа епска авантура.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.