Тројца другари се враќаат дома по бурната ноќ

Ова потсетува на сцената од Том и Џери, со малку пожесток крај.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!