Туристите во Колумбија присилено спортуваат на плажа

Сепак спортување е клучно во ваква ситуација.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!