Уапсениот фраер му удри колено во фамилијата на полицаецот

Поголема глупост не можеше да му текне да направи, а казната стигна неочекувано брзо.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.