Убава и ептен згодна бринета пред камера

Поука: Доколку девојка ви испрати видео, барајте да биде барем 1 минута долго, за да ѝ ја видите вистинската убавина :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.