Убава идеја е да имаш куќа покрај океан, но има еден мал проблем…

Може едно утро да се разбудиш и да помислиш дека се наоѓаш во Венеција… но на гондола.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!