Убава пушка, може ли да ја пробам?

Фраерот дури и самоуверен дека може со една рака.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!