Убавата плавуша има мал но смешен проблем со студеното време

Девојката си снимаше селфи видео, кога наеднаш го забележа проблемот – мрсул во форма на балонче :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.