Убавината на Финска во зима може да се спореди само со бајка

Јука Рисико е талентиран самоук фотограф, патник и набудувач на птици со седиште во Лапуа, Финска. Јука се фокусира главно на фотографии на улица и природа. Фотографира многу пејзажи, птици и фотографии од диви животни. Овие негови нови фотографии ја покажуваат вистинската убавина на Финска во зимскиот период.