Убавината на руската природа на фотографиите на Вадим Гвон

Вадим Гвон е пејзажен фотограф од Иркутск. Роден и израснат во Сибир, Вадим бил инспириран од Бајкалското Езеро, зимзелени шуми и високи планини. Откако работел како компјутерски инженер пет години, тој разви интерес за фотографија на пејзажи. Патувањето во Русија и Централна Азија придонесе за развој на неговиот занает, поттикнувајќи ја неговата страст за фотографирање прекрасна природа и оддалечени места. Во потрага по нови авантури, Вадим продолжува да патува и да ги фотографира прекрасните места низ Русија.