Убаво е да имаш другар кој се грижи за тебе и ќе дојде да провери дали безбедно си се вратил дома од излегување

Ова е пример за вистинско другарство!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.