Убаво, но и опасно е да стоиш до убавата тетка што игра на спортските натпревари

Мажот ја научи основната лекција во животот: Секогаш очекувај го неочекуваното од жените :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.