Ученик на неделата: Еј Карлос, часот одамна заврши, а камерата ти е сѐ уште вклучена!

Детето решило да дремне после онлајн наставата. Арно ама заборавило да се искчучи од системот, па наставникот сними смешно видео.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.