Учителката го испрашува Ахмед математика (виц)

Учителката:
– Ахмед, колку е 5х2?
Ахмед:
– 10!
Учителката:
– А колку е 8х3?
Ахмед:
– 9!
Учителката:
– Не, не е 9, пробај пак.
Ахмед:
– 8!
Учителката:
– ДЕЦА БЕГАЈТЕЕЕ!!!