Удри го зомбито (антистрес игра)

Повлечи за да го фрлиш зомбито, притисни за да го удриш.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.