Уф, ова болеше и беше многу злонамерно

Девојко, оваа не ти е другарка!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!