Уф, ова ме заболе дури и од гледање!

Да е многу пијан, не е, па останува дилемата, колкав идиот треба да си за да се пријавиш за доброволец за ваков удар?

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!