УФЦ шампионот Александар ги потсети сите на своите корени, откако прослави со пиво на необичен начин

Александар Волкановски има македонско потекло и тоа добро се виде по по одбраната на титулата во УФЦ. Тој одлучи да се освежи со пиво и тоа го направи на необичен начин, со помош на „влечки“. Кога за време на пресот го прашаа за методата на пиење тој не пропушти да им посочи дека „флип-флопс“ се „влечки“ на македонски.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.