Украински идиот без некоја посебна причина нокаутира жена на улица

Можеби има и некоја историја меѓу нив, а можеби беше чиста злоба и омраза кон цел свет.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!