Уличен музичар ја пее „Македонско девојче“ во Санторини, Грција

Македонски туристи го снимиле видеото во познатото туристичко место. Благодарност до Пеце од Ресен.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.