Уличниот трговец од Пакистан прво добро ги мие доматите па ги продава

И после Корона вирусот нешто ќе им направел. Ќе умре од страв уште пред да влезе во ваков организам.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!