Уличниот забавувач случајно запали стан?!

Ова беше само мала грешка во неговата секојдневна работа, а за останатото се погрижи Ѓаволот лично.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!